Nutrició esportiva

Una bona alimentació no convertirà un atleta mediocre en un campió, però les eleccions alimentàries pobres poden convertir un potencial campió en un atleta mediocre.

 

Albert nutricionista esport tarragonaJa Hipòcrates al segle V a.C. fa menció a les seves obres titulades: “El régimen en la salud” i “El régimen” que mejar bé no era suficient, que a més a més havia d’existir una activitat. Galè al segle I es va veure influenciat per Hipòcrates i mostra igualment preocupació per la nutrició i la salut dels esportistes.

Els primers estudis de la dieta esportiva es van realitzar als anys 1920 per investigar la relació que existia en la resistència al mantenir als esportistes en una dieta rica en carbohidrats, en front a una altra rica en greixos. Al llarg dels anys 1960 es van realitzar diversos estudis sobre la compensació del glucògen.

Tots aquets estudis revelen que l’ús adequat de macronutrients a la nutrició esportiva millora les prestacions dels atletes, i viceversa: un ús no adequat perjudica el rendimient de l’exercici.

Desde NutriEstil&Esport, seguim donant importància a les intervencions alimentàries ja que creiem que són imprescindibles per a una correcta pràctica i millora del rendiment esportiu, com volien desmostrar en l’antiguitat.

Què oferim?

Per això, el nostre treball està centrat en diferents punts:

Formació d’entrenadors/monitors. Mitjançant la realització de xerrades/tallers amb part teòrica i part pràctica. Durada i temàtica a convenir.

cycling-655565_1280Elaboració de dietes equilibrades a cada necessitat. Tant a nivell professional com per amateurs i/o aficionats. Diferenciant les diferents parts de la temporada, les lamentables lesions o els objectius personals.

Ajudes ergogèniques. Posem a disposició dels nostres clients l’assessorament necessari per poder escollir el producte que millor s’adapti a les seves necessitats del cada cop més ampli ventall existent, tenint present, en tot moment, la màxima garantia i seguretat del producte sense oblidar-nos del grau d’evidència científica que disposen.

Estudis antropomètrics. El diagnòstic cineantropomètric permet detectar el desequilibri d’algun component corporal en relació a l’esport que es practiqui, d’aquesta forma podem corretgir-lo de la manera més eficaç i oportuna.

 

Demanar cita

 

triathlon-81884_1280

  CONTRACTA ARA EL TEU PACK ESPORT