Nutrició embaràs i lactància

Embaràs i lactància

Donar a llum una nova vida és un dels regals més grans que otorga la naturalesa, essent la lactància materna el millor aliment pel lactant i un vincle molt important entre mare i fill.

L’embaràs i posterior lactància són dos estats fisiològics on l’alimentació i els baby-21167_1920hàbits de vida de la mare juguen un paper fundamental en la salut de l’infant. Tanmateix, en la fertilitat i concepció l’alimentació també és clau, i una dieta incorrecte pot arribar a augmentar les dificultats per aconseguir l’embaràs.

A NutriEstil&Esport volem que tinguis un servei d’assessorament complet durant aquesta gran experiència. Per això t’oferim una sèrie de packs especials amb l’objectiu d’adequar l’alimentació a la concepció, cobrir tot l’embaràs (pes saludable, augment de masa corporal adequada, evitar dèficits nutricionals) i donar suport a la lactància materna.

Pack pre-concepció:

Adeqüem la teva alimentació i la de la teva parella per tal de garantir l’absència de dèficits nutricionals, que poden malmetre la qualitat de l’esperma i dificultar la concepció i garantir una bona composició corporal materna de partida. Consulta el preu i condicions aquí.

Pack embaràs:

Durant els 9 mesos d’embaràs t’assessorarem per tal d’evitar dèficits nutricionals (folats, B12, ferro…), garantir un correcte increment de pes i a tractar les possibles alteracions típiques de l’embaràs (gasos, acidesa, restrenyiment, molèsties digestives, diabetis gestacional…). Consulta el preu i condicions aquí.

Pack lactància:

Després del part t’assessorem per tal de garantir una correcta alimentació per tu i pel teu nadó, tant si has escollit lactància materna (exclusiva els primers 6 mesos) com si es tracta lactància artificial. Tanmateix et donarem suport durant la introducció dels aliments a partir dels 6 mesos. Consulta el preu i condicions aquí.