Qui som?

Albert Martínez Sanromà

Sonia González Bailón

DIETISTA-NUTRICIONISTA i Gerent de NutriEstil&Esport

Col. núm. CAT000173

Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica i Màster oficial en Nutrició i Metabolisme (itinerari en clínica). Especialitzat en nutrició esportiva mitjançant el PostGrau en Nutrició i Dietètica Aplicada a l’Activitat Física i l’Esport, curs d’extensió universitària de Perfeccionament en Nutrició Esportiva, curs sobre Nutrició i Alimentació en esports emergents: triatló i altres modalitats d’ultra resistència i clínic sobre Entrenament, Fisiologia i Nutrició aplicada a la metodologia Crossfit, entre altres. Coach nutricional avalat per la IAC i Antropometrista nivell II acreditat per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK). Membre de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i membre representant de la província de  Tarragona d’ADNEEC (Agrupació de Dietistes Nutricionistes Especialitzats en l’Esport de Catalunya).

Ha prestat serveis com a Nutricionista Esportiu de diferents equips de diversos esports, tant a nivell amateur com professional. Actualment és el Dietista-Nutricionista del primer equip del Gimnàstic de Tarragona i el seu filial C.F. Pobla de Mafumet.

Contactar amb l’Albert: albert@nutriestilesport.com

DIETISTA-NUTRICIONISTA i Tecnòloga dels Aliments

Col. núm. CAT000430

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Màster oficial en Nutrició i Metabolisme (itinerari en recerca). Especialitzada en nutrició clínica i comunitària, i en nutrició esportiva a nivell amateur. Formació continuada en nutrició per l’esport professional i amateur i en nutrició clínica.

Antropometrista acreditada per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK). Coach nutricional avalat per la International Association of Coaching.

Formadora en el camp de la higiene, qualitat i seguretat alimentaria. Membre fundador de la Sociedad Científica Española de Dietética y Nutrición (SEDYN). Web personal: www.sonianutricion.com.

Contactar amb la Sonia: sonia@nutriestilesport.com

Sheila Amela

DIETISTA-NUTRICIONISTA

Col. núm. CAT0001243

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, Post-grau en Alimentació i Nutrició en la Infància i Màster en Atenció de persones amb diabetes (enfocada a diabetes infantil). Especialitzada en nutrició clínica avançada. Membre de la Acadèmia Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i Membre simpatitzant de l’associació “5 al día”. Col.laboradora del blog Mi Menú Diario. Experiència en consulta privada i clínica. Cursos de formació continuada en el Tractament de l’Obesitat i el Sobrepès en la infància, en Prevenció i Intervenció en consulta de l’excés de pes infantil, en Actualització de la Diabetis I i II, en Nutrició Infantil, entre d’altres.

Apassionada de la seva feina, es manté en constant formació per donar el millor servei. Especialista en alimentació infantil, embaràs i lactància.

Contactar amb la Sheila: sheila@nutriestilesport.com

Maite Fabá

PSICÒLOGA

Col. número 25733

Graduada en Psicologia amb itinerari en la Psicologia clínica i de la salud, en educació i en psicogeriatria.

Obtenció del títol de Màster en Psicologia Clínica i de la Salud i formada en cursos de relació família-escola, psicomotricitat, geriatria i musicoteràpia.

M’agrada estar en constant formació per a oferir un servei de qualitat en el desenvolupament de l’infant, psicomotricitat, gestió de l’ansietat, creació i modificació d’hàbits, tècniques de relaxació, psicogeriatria i qualsevol altre problema personal.

Realitzo tasques en llars d’infants, centres geriàtrics i col·laboro amb la Colla castellera Xiquets de Tarragona.

Contacta amb la Maite: psicologia@nutriestilesport.com

http://maitepsicologia.com

Xavier de Haro Miret

FISIOTERAPÈUTA

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya – Col·legiat nº 11225

Membre del Registre de Punció Seca  nº 581

Graduat en Fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili (2010-2014)

Màster en Fisioteràpia de l’esport i recuperació a l’activitat física-Escoles universitàries Gimbernat (2014-2015). Postgrau d’especialització en Dolor Miofascial – Universitat Rovira i Virgili (2015-2016). Format en Fibrolisi Miofascial Instrumental, Ecografia musculoesquelètica, ús de la Diatèrmia, i diferents conceptes dins la teràpia manual. Especialitzat en el camp de la fisioteràpia esportiva amb experiència en el bàsquet i futbol a diverses edats i format també en el tractament de Cefalees i migranyes. Ponent en la I Jornada de Salut i Bàsquet organitzada fer la Federació Catalana de Bàsquet

Karen Asprilla

FISIOTERAPÈUTA

Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Col·legiat nº 10731

Membre del registre de punció seca nº 1131

Professional en fisioteràpia especialitzada en Síndrome de Dolor Miosfacial i punció seca, postgrau en reflexoteràpia podal, formació continuada en fisioteràpia urigenecològica post part i disfuncions del sòl pèlvic, curs de disfuncions de l’articulació temporomandibular (ATM), diplomat en estètica integral.

Amb experiència en teràpia esportiva, participant en diverses competicions esportives, prestant servei de fisioteràpia.

Sempre en formació continuada per oferir un servei de qualitat.

 

Eugènia Miranda Sanromà

TRAUMATÒLOGA

Col·legiada 4436 de Tarragona

Membre de la Societad española de traumatologia y ortopedia.
Membre de la societat catalana de  cirurgia ortopèdica i traumatologia.
 Es dedica des de fa més de quinze anys a la traumatologia a la província de Tarragona. Des de fa més de vuit anys en plantilla al Hospital de Santa Tecla. Adjunta a temps complet, guàrdies de presència física, consulta i quirófans. Realitzant control i seguiments de fractures, cirurgies d’urgència. Patologia degenerativa musculoesquelètica incloent artroscopies i cirurgia protèsica.
Experiència destacable en traumatologia i en cirurgia ortopèdica infantil.
Contactar amb la Dra.Miranda: info@nutriestilesport.com
Més informació sobre la Dra.Miranda: http://mirandatrauma.com/