Com treballem

Consulta presencial:

A NutriEstil&Esport creïem que la confiança és la clau de l’èxit. Per això sempre donem la opció de realitzar una visita informativa totalment gratuita. Així ens podràs explicar el teu cas, els objectius que busques o el que t’agradaria aconseguir.

Les consultes presencials normalment segueixen la mateixa estructura cronològica:

  • Primera visita: on es recullen totes les dades (clíniques, bioquímiques, antropomètriques, hàbits alimentaris, tipus de feina, activitat física, gustos i preferències…), es fa la valoració del cas i es plantejen les possibles línies a seguir.
  • Segona visita: on s’entrega tota la documentació (pauta, menús, recomanacions, receptes, pla de suplementació nutricional…) i s’estableix el pla d’acció.
  • Visites de seguiment: a on es va monitoritzant l’evolució individual, i en les que es van incorporant millores i/o canvis en funció dels objetcius que es van assolint.

Consulta on-line:

Segueix el mateix patró que la visita presencial, però es fa mitjançant videoconferències (hangout de Google o Skype). El pagament es realitza per transferència bancària o mitjançant Paypal.

Més informació sobre tarifes, especialistes i horaris:

Atenció telefònica i Whatsapp: 659 059 758