Xerrada-taller alimentació esportiva

Bon dia! El passat diumenge 04/11 vam realitzar una xerrada-taller al complex educatiu de Tarragona.

La xerrada anava dirigida a un grup d’alumnes que promocionen l’activitat física als seus centres educatius i formen part de la associació Jo dic! de Barcelona. Eren un grup de 50 alumnes de 15 a 18 anys d’edat. 

Primerament vàrem començar amb una xerrada introductòria sobre alimentació saludable, on vam conèixer els diferents grups d’aliments i el que ens aportaven cadascun d’ells.

A continuació vam proposar un “Timming Nutricional”, per saber en general, que em de menjar abans, durant i després de la competició o entrenament.

Seguidament, vam parlar sobre les ajudes ergogéniques de caire nutricional i, aprofitant mostres de diverses cases de suplementació, a qui volem agrair el detall,  els alumnes van poder veure les diferents textures, sabors, composicions, formats i utilitats dels diferents suplements. També vam fer un tast de diferents barretes energètiques.

Finalment, aprofitant l’explicació de les begudes isotòniques i els recuperadors vam realitzar un taller pràctic on vam produir receptes casolanes de begudes isotòniques i batuts naturals.

L’experiència va ser molt positiva, ja que els alumnes van gaudir de valent i a més, van resoldre dubtes i aprendre molts conceptes nous que desconeixien, per posteriorment tastar les receptes. Van quedar molt sorpresos amb el bon gust!

Voleu saber les nostres receptes?? La setmana vinent us descobrim les receptes 😉

Carla Avellaneda

Deja un comentario