Quan he d’anar al psicòleg?

Moltes persones passen la seva vida amb malestar i inquietuds psicològiques i obliden que part de la seva salut també està formada per la seva salut mental.

Quan tenim alguna malaltia en el cos acudim al metge i aquest ens atén proporcionant-nos tractament per a aquesta malaltia. En el cas de la psicologia funcionaria de manera similar. Si tens inquietuds, malestar en els teus pensaments, dubtes de com afrontar una situació, necessites motivació o altres afeccions psicològiques, jo et recomanaria que no esperis que s’agreugi. Pots acudir al psicòleg quan detectis a aquestes.

Faràs una primera consulta amb el professional informant sobre el tractament a seguir, nombre de visites aproximat, tarifes, recomanacions, etc. i formareu un acord.

Una altra recomanació que et faig és que no tot en la vida s’aconsegueix a la primera (o sí). Els professionals també som persones i pot ser que no s’avingueu al 100% amb aquest professional. Llavors et recomano que et comuniquis amb ell i si ho veus oportú canvies de professional. L’opció del canvi ha de ser sospesada, ja que portaràs recorreguda una part del tractament, llavors has de decidir si ho interromps o no.

Tingues en compte que és tan important el treball del professional com el teu, durant el tractament tots dos us exigireu resultats i aquests es veuen reflectits en la feina feta.

Ara doncs, ja pots buscar un o una professional que s’ajusti a les teves necessitats i començar un nou camí en el món de la psicologia.

admin

Deja un comentario