Vam estar en el programa de radio Tarragona World

El passat dimarts, 2 de Maig, Sheila Amela, dietista-nutricionista especialista en embaràs, lactància i alimentació infantil, va estar en el programa de radio Tarragona World, el qual es grava a Sant Pere i Sant Pau, per parlar de lactància, introducció alimentària i nutrició infantil.

El programa va contar amb dos convidades especialistes amb la matèria, que durant una hora van intentar explicar conceptes bàsics, desmitificar mites nutricionals i ampliar informació sobre lactància i alimentació infantil. Una de les convidades era la nostra company, Sheila Amela, dietista-nutricionista encarregada de la part d’alimentació en pre-concepció, embaràs, post-part, lactància, introducció alimentària i nutrició en la infància-joventut. Per altra banda, l’altra convidada va ser Rosa Elena, dietista-nutricionista col·laboradora amb l’associació Porta’m a prop. Entre les dues van contestar totes les preguntes que els hi anava fent el Siscu, presentador del programa.

Van començar per l’inici de tot, la lactància.

Es va debatre sobre lactància materna i lactància artificial. La importància de tenir suport social, mèdic-nutricional i psicològic en aquesta etapa, però sobretot el disposar de informació veraç i recolzament per dur a terme una lactància d’èxit. Continuant amb la introducció dels diferents grups d’aliments i l’ordre a seguir, tema molt controvertit.

A més, es va parlar del mètode d’introducció alimentària Baby Led Weaning (BLW) que està en augment en aquests últims anys. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries també van ser un punt clau del debat, sense oblidar el paper dels “potitos” en l’alimentació infantil i la seva composició. Es van donar pautes i recomanacions per millorar la salut de la mare i del nen/a, i es va explicar com la societat influeix en la nostra alimentació i la dels nostres fills/es.

No es podia acomiadar el programa sense ressaltar la figura del dietista-nutricionista i el seu paper clau en aquest tema, on el  assessorament nutricional personalitzat és essencial per evitar deficiències alimentaries i patologies associades.

Tot i que el programa es va realitzar fa unes setmanes, el podeu escoltar tantes vegades com vulgueu amb l’enllaç que us posem a continuació: http://www.ivoox.com/nutrcio-infantil-audios-mp3_rf_18463405_1.html

No oblideu que per qualsevol dubte nutricional relacionat amb pre-concepció, embaràs i tot allò necessari saber durant les primeres etapes de la vida, teniu a vostra disposició a la nostra dietista-nutricionista, Sheila Amela, especialista amb tots aquests temes.

Esperem que us agradi el programa. Des de Nutriestil&esport estem compromesos amb la difusió i educació nutricional de tota la població, començant pels més menuts de la casa.

Sheila Amela on FacebookSheila Amela on Instagram
Sheila Amela
Dietista-Nutricionista. Especialista en Embaràs, Lactància i Nutrició Infantil
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, Post-grau en Alimentació i Nutrició en la Infància i Màster en Atenció de persones amb diabetes (enfocada a diabetes infantil). Especialitzada en nutrició clínica avançada. Cursos de formació continuada en el Tractament de l'Obesitat i el Sobrepès en la infància, en Prevenció i Intervenció en consulta de l'excés de pes infantil, en Actualització de la Diabetis I i II, en Nutrició Infantil, entre d'altres.

Deja un comentario