Nova incorporació: Nutrició Infantil, Embaràs i Lactància

Estem d’enhorabona! NutriEstil&Esport creix cada dia per proporcionar-vos els serveis personalitzats que necessiteu en cada moment.

Ampliem personal i avui toca donar la benvinguda a una nova incorporació. Ella és Sheila Amela, dietista-nutricionista especialitzada en nutrició infantil, embaràs i lactància.  Ella serà qui s’encarregarà de tot l’assessorament nutricional en aquestes etapes assegurant una alimentació correcta per prevenir o tractar patologies associades.

Us guiarà proporcionant-vos alternatives saludables i adaptades a vosaltres.

Us ajudarà a millorar l’alimentació i l’estil de vida per enfrontar l’embaràs, tant de la mare com del pare. Us acompanyarà durant l’embaràs i us donarà tractament a les patologies que puguin aparèixer durant aquest període. Us donarà suport en l’etapa de lactància i resoldrà els vostres dubtes referents a la introducció dels diferents grups d’aliments. Us mostrarà eines i recursos per guiar als vostres fills/es cap a una alimentació saludable. Tractarà tant en pares, nens com adolescents per resoldre trastorns de conducta alimentària (TCA). I també realitzarà tallers i xerrades per ampliar coneixements i millorar la salut vostra i de la vostra família.

Li donem la benvinguda i esperem formar amb ella un bon equip multidisciplinar.

Sheila Amela on FacebookSheila Amela on Instagram
Sheila Amela
Dietista-Nutricionista. Especialista en Embaràs, Lactància i Nutrició Infantil
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, Post-grau en Alimentació i Nutrició en la Infància i Màster en Atenció de persones amb diabetes (enfocada a diabetes infantil). Especialitzada en nutrició clínica avançada. Cursos de formació continuada en el Tractament de l'Obesitat i el Sobrepès en la infància, en Prevenció i Intervenció en consulta de l'excés de pes infantil, en Actualització de la Diabetis I i II, en Nutrició Infantil, entre d'altres.

1 comentario sobre “Nova incorporació: Nutrició Infantil, Embaràs i Lactància

  1. Pingback:TALLER SOBRE INTRODUCCIÓN A LA ALIMENTACIÓN COMPLEMENTARIA Y AL BLW | NutriEstil&Esport

Deja un comentario