La triatleta Dolça Ollè es proclama Campiona d’Espanya de Llarga Distància

El passat diumenge 23 d’octubre es van disputar a Eivissa els Campionats d’Espanya de Llarga Distància amb la presència de la vallenca Dolça Ollè.

A les 08:15 del matí començava l’exigent prova que consisteix en, ni més ni menys,que nedar durant 4 Km per, seguidament fer-ne 120 Km en bicicleta (on per cert, es va mostrar intractable) i acabar corrent 30 km de forma molt sòlida fins la desitjada Arribada que li donaria el títol de Campiona d’Espanya en la modalitat de la Llarga Distància.
foto-dolca-aigua

Des de NutriEstil&Esport no volem deixar passar l’ocasió de felicitar a la Dolça, i expressar-li l’alegria que sentim tot l’equip per la gran temporada realitzada. També volem aprofitar per donar l’enhorabona al seu entrenador, en Quim Royes. Finalment esmentar que, amb valors com l’esforç, el sacrifici i la perseverança s’aconsegueixen els grans èxits, i tu n’ets un clar exemple.dolca-albert medalla

Moltes gràcies per haver confiat en nosaltres durant tots aquests anys!

Albert Martínez on EmailAlbert Martínez on FacebookAlbert Martínez on Instagram
Albert Martínez
Dietista-Nutricionista Especialitzat en Nutrició Esportiva.
Màster en Nutrició Clínica i Metabolsime.
Antropometrista nivell II per la ISAK.
Coach Nutricional avalat per la IAC.

Deja un comentario