Xerrada sobre ajudes ergogèniques en l’esport a les III Jornades de Salut, Benestar i Lleure de l’Institut Cal·lípolis

El passat divendres dia 22 d’abril Albert Martínez, nutricionista esportiu de NutriEstil & Esport, va impartir una xerrada a l’institut Cal.lípolís sobre ajudes ergogèniques en l’esport, adreçada als alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica, i que formava part de les III Jornades de Salut, Benestar i Lleure que el centre va organitzar durant la setmana.

IMG_4059

En la jornada es varen tractar temes com ara els tipus i graus d’evidència científica, les certificacions que podem trobar a l’etiquetatge, certs mites que perduren des de fa anys, la personalització de la suplementació i quan i com prendre aquestes ajudes, i sobretot la valoració de si són o no són necessàries.

Després de la xerrada, hi va haver una part pràctica per a que els alumnes poguessin veure de primera mà la diferent varietat i tipus de suplements del mercat i explica’ls-hi la seva composició i funcionalitat, i de pas veure les seves textures, tastar-los i formular al ponent dubtes i preguntes.

IMG_4062

Al finalitzar el taller, cadascun dels alumnes va ser obsequiat amb una bossa amb un contingut de mostres de diferents suplements, gràcies a la col·laboració i cortesia de NutriSport, Victory Endurance i Multipower.

Desde NutriEstil&Esport agraïm a l’Institut Cal.lipolis la seva confiança, i també a les marques comercials a dalt esmentades que van cedir mostres i productes per a portar a terme la part pràctica.

Albert Martínez on EmailAlbert Martínez on FacebookAlbert Martínez on Instagram
Albert Martínez
Dietista-Nutricionista Especialitzat en Nutrició Esportiva.
Màster en Nutrició Clínica i Metabolsime.
Antropometrista nivell II per la ISAK.
Coach Nutricional avalat per la IAC.

Deja un comentario