Xerrada de NutriEstil&Esport sobre fibromiàlgia al centre de la Xarxa Solidària

 El dijous dia 7 d’abril la nostra dietista-nutricionista Sonia González va realitzar una xerrada sobre els aspectes nutricionals a tenir en compte en la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, al centre de la Xarxa Solidària per la FM i SFC (Casa Caritat, Carretera del Pla, 37-A 43800, Valls).

El dijous dia 7 d’abril la nostra dietista-nutricionista Sonia González va realitzar una xerrada sobre els aspectes nutricionals a tenir en compte en la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, al centre de la Xarxa Solidària per la FM i SFC (Casa Caritat, Carretera del Pla, 37-A 43800, Valls).

FOTO_OK

La Xarxa Solidària és una entitat sense ànim de lucre, creada a l’any 2005 per un grup de persones afectades per la fibromiàlgia i/o síndrome de fatiga crònica de la ciutat de Valls i pobles de la comarca de l’Alt Camp.

Fruit d’aquesta xerrada es va arribar a un acord per signar conveni amb la Xarxa Solidària, on NutriEstil&Esport tindrà presència en el camp nutricional per a tots aquells afectats que desitgin assessorament personalitzat i planificació nutricional.

NutriestilEsport

Deja un comentario