NutriEstil&Esport participa a un programa sobre veganisme de Radio Sant Pere i Sant Pau

El passat dimarts dia 22 de març, NutriEstil&Esport va ser convidat al programaTarragona World de Radio Sant Pere i Sant Pau, per a parlar sobre veganisme i dieta vegana, juntament amb l’associació animalista Somos su Voz.

En ell es varen tractar alguns aspectes de la part ètica d’aquest moviment i també de la part nutricional, en la qual es va aclarir que el veganisme no és necessàriament sinònim de salut ni una dieta miracle com molta gent pensa, sinó una elecció que basa els seus pilars en una posició ètica de respecte que intenta reduir en la mida del possible la explotació animal.

El passat dimarts dia 22 de març, NutriEstil&Esport va ser convidat al programa Tarragona World de Radio Sant Pere i Sant Pau, per a parlar sobre veganisme i dieta vegana, juntament amb l’associació animalista Somos su Voz.

fotoradio

En ell es varen tractar alguns aspectes de la part ètica d’aquest moviment i també de la part nutricional, en la qual es va aclarir que el veganisme no és necessàriament sinònim de salut ni una dieta miracle com molta gent pensa, sinó una posició ètica de respecte que intenta reduir en la mida del possible la explotació animal. Es va fer èmfasi també en que, tan es mengi vegà com si no, el que prima a nivell de salut és com estigui planificada l’alimentació i portar uns hàbits de vida saludables.

Per causes del directe i dels ‘timmings’ del programa, van haver-hi punts que es van quedar sense aclarir, sobre tot pel que fa als mites tan extensos per internet que envolten aquest tema. I es que aquest és un tema del que es pot parlar molt extensament.

Podeu escoltar el programa al següent enllaç:

https://tarragonaworld.wordpress.com/2016/03/23/programa-sobre-veganisme/

NutriestilEsport

2 comentarios sobre “NutriEstil&Esport participa a un programa sobre veganisme de Radio Sant Pere i Sant Pau

Deja un comentario