NutriEstil&Esport participa a la Marató de TV3

Aquest any 2015, NutriEstil&Esport ha volgut participar activament en la difusió de la campanya de La Marató TV3, que ha tractat dos malalties estretament relacionades amb l’alimentació i l’activitat física: la diabetis i la obesitat.

La importància d’ambdós malalties recau en que cada vegada son més freqüents, i de fet a Catalunya, es calcula que 1 de cada 4 persones les pateix. Son xifres alarmants que malauradament van augmentant any darrera any. A més, donat que la diabetis és una malaltia silent, hi ha moltes persones que la pateixen i que encara no ho saben (de fet pràcticament la meitat dels diabètics no saben que ho son, fins que la malaltia ha fet prou mal i ha desencadenat un dany irreversible als ronyons, retina o altres òrgans).

L’alimentació és un pilar fonamental tant en la diabetis com en la obesitat. Per això, la nostra nutricionista Sonia González ha estat de ruta per diferents escoles de Tarragona, fent conferències divulgatives a nois i noies de la ESO i de Batxillerat, amb l’objectiu de fer conèixer ambdues malalties i sensibilitzar als més joves.

Hem realitzat 14 conferències a l’IES El Morell, a l’Escola Santa Teresa de Jesus, a l’Escola Joan XXIII de Tarragona i a l’Institut Marta Mata de Salou. Agraïm molt l’acollida rebuda i la bona participació en totes les escoles i instituts!

NutriestilEsport

Deja un comentario