Nova incorporació: Nutrició i Dietètica clínica

Us presentem la nova col·laboradora de NutriEstil&Esport, la Sonia González, que amb motiu de continuar millorant, s’ha incorporat en el servei de Nutrició Clínica i Comunitària i en el d’assessorament en higiene, qualitat i seguretat alimentaria.

La Sonia és Dietista-Nutricionista titulada, col·legiada i Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. A banda de la seva formació universitària, també amplià els seus coneixements realitzant un Màster Oficial en Nutrició i Metabolisme, que li va donar l’oportunitat de poder realitzar la seva activitat investigadora en l’àmbit de la Nutrigenòmica al Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS).

Sonia González Nutricionista Tarragona

La seva trajectòria professional va començar en la industria alimentaria, on va tenir oportunitat de participar i gestionar equips de gestió de la qualitat, en els que va poder desenvolupar la seva formació i coneixements dins de l’àmbit de la qualitat, la higiene i la seguretat alimentaria, . Tanmateix, també va treballar activament en la recerca i el desenvolupament (R&D) a on va poder especialitzar-se en els processos de creació de nous aliments i formulació de productes alimentaris.

Després de treballar uns quants anys en la industria alimentària, va decidir enfocar la seva activitat professional en la nutrició clínica i comunitària, en la que porta més de quatre anys treballant en consulta clínica a nivell privat. És particularment defensora de la dietètica i nutrició basades en l’evidència científica demostrable, pel que al llarg de la seva carrera professional ha continuat la seva actualització formativa assistint a seminaris, cursos d’especialització, simposis, congressos i altres esdeveniments per fomentar l’actualització continuada del coneixement.

També ha col·laborat en centres hospitalaris com Hospital Germans Trias i Pujol o l’Hospital Vall d’Hebron, i ha treballat també en l’àmbit de la restauració col·lectiva al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny.

Emprèn aquest projecte amb molta il·lusió i desitja poder contribuir en millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’alimentació i la reeducació d’hàbits alimentaris.

Benvinguda Sonia!!!.

NutriestilEsport

Deja un comentario