Un matí ben entretingut al Salleure!

Activitats sobre els aliments i l’alimentació saludable al Campus d’Estiu Salleure!

 

El dimecres passat tant l’Albert, dietista-nutricionista esportiu, com l’Adhara, clínica i infantil, i l’estudiant en pràctiques, Víctor, van realitzar diverses activitats al Campus d’Estiu Salleure, organitzat per Mou-T.

Per als més petits vam organitzar un tast de diverses fruites i verdures per tal que els nens i nenes les tastessin tapant-se el nas. Van descobrir que el sabor també està a l’olfacte! Molts es van estranyar quan no sentien el gust de l’advocat o el plàtan 🙂

Per la canalla d’entre 7 i 10 anys s’explicà la piràmide de l’alimentació saludable i van ser ells qui van decidir on anava cada aliment. També van poder tastar amb el nas tapat fruita i verdura per tal de reconèixer o no el sabor.

Als més grans se’ls va fer dibuixar la piràmide en grups durant només 10 minuts i escollint els aliments per si mateixos. Tots tres grups van explicar la seva piràmide tenint en compte que l’Albert corregia qualsevol error que pogués tenir. El grup guanyador va fer la repartició dels aliments molt correctament!

Es pot dir que NutriEstil&Esport va passar-ho d’allò més bé ensenyant sobre alimentació saludable, quelcom que continuarem fent en altres centres i cada dia a la nostra consulta!

NutriestilEsport

Deja un comentario