Un cap de setmana ben intens!

Renovar els coneixements és clau en tot professional sanitari. El dietista-nutricionista té el deure de continuar la seva carrera acadèmia perquè l’alimentació és una temàtica en constant evolució. NutriEstil&Esport té molt clar que per què una atenció sigui excel·lent és necessari invertir en formació.

Ponència sobre els esports de resistència aeròbica.

Aquest proppassat cap de setmana s’ha celebrat el I Simposi Català sobre Planificació Dietètica-Nutricional i Ergonutrició per l’Entrenament Esportiu a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, un esdeveniment clau per l’actualització dels professionals dietistes-nutricionistes en matèria de nutrició esportiva.

Les ponències han tractat les particularitats de l’alimentació en cadascuna de les modalitats esportives, de les últimes novetats en ajudes ergogèniques, i d’estratègies nutricionals en cadascuna de les fases i temporades de la pràctica esportiva.

L’Albert Martínez, el nostre dietista-nutricionista especialista en alimentació i esport, hi ha passat tot el cap de setmana sense perdre detall, completant així el seu currículum i actualitzant els continguts teòrics per tal de posar-los en pràctica.

L'Adhara Giner moderant la ponència sobre Crossfit del Sr. Toni Solà.Per altra banda, l’Adhara Giner, ha tingut l’oportunitat de moderar una de les ponències impartides pel dietista-nutricionista Sr. Toni Solà sobre l’alimentació en el Crossfit. Sens dubte molt interessant a causa de l’augment de la pràctica d’aquest esport!

Paral·lelament, aquest cap de setmana també s’ha celebrat l’Emmona Ultra Trail, on el Sr. Jordi Sarola, membre fundador de l’Agrupació de Dietistes-Nutricionistes Especialitzats en Esport de Catalunya (ADNEEC) i dietista-nutricionista amb una dilatada experiència amb el camp de la nutrició esportiva, va assistir-hi per tal de donar suport als corredors de la dura carrera de muntanya. NutriEstil&Esport, com a membre de l’ADNEEC, també hi estigué present; és per aquest motiu volem agrair especialment al Sr. Jordi Sarola la seva col·laboració i suport 🙂

NutriestilEsport

Deja un comentario