La millor dieta per perdre pes

…I mantenir-lo per no tornar-lo a recuperar.

La dieta mediterrània és un exemple de pla alimentari saludable.T’imagines seguir una dieta per baixar de pes que millori la teva salut sense posar-la en perill i puguis mantenir la pèrdua al llarg del temps?

Aquest pla d’alimentació t’allunya de l’operació biquini, de compra de productes cars amb un sabor terrible i sense renunciar a què t’agrada: una dieta personalitzada.

Malauradament, és molt habitual començar una dieta per la pèrdua de pes sense l’assessorament d’un especialista dietista-nutricionista. Ens deixem aconsellar per revistes del cor, personatges del món de la faràndula o acudir directament a productes miraculosos sense tenir en compte que l’alimentació, com la personalitat, és única per a cada persona.

El sistema que li ha anat bé a la nostra veïna pot provocar en un mateix una reacció al·lèrgica o taquicàrdies o, fins i tot, desmais. L’organisme és un reflex de l’alimentació que tenim perquè el què mengem ens influeix en el nostre estat de salut; encara que els aliments no siguin una medicació com a tal, està llargament demostrat que a través de l’alimentació es pot prevenir i pal·liar un ampli ventall de malalties.

Per aquests motius, i perquè el teu organisme, gustos i cultura són diferents dels de qualsevol altre, t’aconsellem que la dieta per perdre pes o (diguem-ho pel seu nom) millorar el teu estat salut, que tingui en compte globalment tots aquests factors.

NutriestilEsport

Deja un comentario