Qui som?

Albert Martínez Sanromà

Gerent i Dietista-Nutricionista Esportiu NutriEstil&EsportAlbert Martinez Nutricionista Tarragona

Col. núm. CAT000173

Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica i Màster oficial en Nutrició i Metabolisme (itinerari en clínica). Especialitzat en nutrició esportiva mitjançant el PostGrau en Nutrició i Dietètica Aplicada a l’Activitat Física i l’Esport, curs d’extensió universitària de Perfeccionament en Nutrició Esportiva, curs sobre Nutrició i Alimentació en esports emergents: triatló i altres modalitats d’ultra resistència i clínic sobre Entrenament, Fisiologia i Nutrició aplicada a la metodologia Crossfit, entre altres. Coach nutricional avalat per la IAC i Antropometrista nivell II acreditat per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK). Membre de la Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i membre representant de la província de  Tarragona d’ADNEEC (Agrupació de Dietistes Nutricionistes Especialitzats en l’Esport de Catalunya).

Ha prestat serveis com a Nutricionista Esportiu de diferents equips de diversos esports, tant a nivell amateur com professional. Actualment és el Dietista-Nutricionista del primer equip del Gimnàstic de Tarragona i el seu filial C.F. Pobla de Mafumet.

Contactar amb l’Albert: albert@nutriestilesport.com

 

Sonia González Bailón

Sonia González Nutricionista TarragonaDietista-Nutricionista Clínica i Tecnòloga dels Aliments NutriEstil&Esport

Col. núm. CAT000430

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Màster oficial en Nutrició i Metabolisme (itinerari en recerca). Especialitzada en nutrició clínica i comunitària, i en nutrició esportiva a nivell amateur. Formació continuada en nutrició per l’esport professional i amateur i en nutrició clínica.

Antropometrista acreditada per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK). Coach nutricional avalat per la International Association of Coaching.

Formadora en el camp de la higiene, qualitat i seguretat alimentaria. Membre fundador de la Sociedad Científica Española de Dietética y Nutrición (SEDYN). Web personal: www.sonianutricion.com.

Contactar amb la Sonia: sonia@nutriestilesport.com

Sheila Amela

Dietista-Nutricionista especialista en alimentació infantil, embaràs i lactància NutriEstil&Esport

Col. núm. CAT0001243

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, Post-grau en Alimentació i Nutrició en la Infància i Màster en Atenció de persones amb diabetes (enfocada a diabetes infantil). Especialitzada en nutrició clínica avançada. Membre de la Acadèmia Espanyola de Dietistes-Nutricionistes i Membre simpatitzant de l’associació “5 al día”. Col.laboradora del blog Mi Menú Diario. Experiència en consulta privada i clínica.

Apassionada de la seva feina, es manté en constant formació per donar el millor servei.

Contactar amb la Sheila: sheila@nutriestilesport.com